keskiviikko 7. toukokuuta 2014

 Koulussa on askarteluviikko, joka luokassa, kortteja tulee liukuhihnalta, onneksi joka luokassa omanlaisia. Kartonkia on saanut leikata, ja lahjapapereita.
 Vappu sujui tosi mukavissa merkeissä. Oltiin mummun kans ruokkimassa talkoopurukkaa joka tarkottaa 27 hlöä. Kuumahan siinä hommassa meinasi tulla mutta pihalla vilvottelu autto. Oli nimittäin aika kylmä ilma, välillä vähän ripsoi jopa räntää, hanskat sai olla visusti kädessä ulkotyöntekijöillä. Sukumökki tuli siivottua, pihat putsattua ja puut tehtyä taas vuodeksi eteenpäin. Kelpaa meijän mökkeillä taas.
Lähimaastossaki ollaan retkeilty. Pururata on lähellä ja siellä sukset valmiina käyttöön. Vaahtokarkitki paistuu mainiosti grillikatoksessa. Ja mikä parasta aina välillä voi kipasta radalle yhen kierroksen :) 

Pesäpallokausi on avattu, mutta tämä kone ei millään tahtonu avata siitä hommasta otettua kuvaa niin jääköön kerronnan varaan. Lähes joka päivä jollakin luokalla pelataan ja saan olla syöttäjänä. Pitäisköhän akkasakit perheineen tilata tuohon koulun kentälle vakituisesti jonain iltana pelaileen. Löytyiskö räpylöitä tarpeeksi? Ottakaahan haaste vastaan!