torstai 2. elokuuta 2012

Torstai..

Huoh tätä keliä. Minä niin oottasin auringon paistetta, mutta eipä näytä olevan.
Hioohan sitä puuta ilman aurinkoaki, se vaan ois mukavempaa pihalla ku puolipimeässä tallissa. Ei niin pölytkään haittais.
Se pöytä jota hioin on jo maalattu, moneen kertaan. Kaks petsauskertaa oli ettei kerinny kuivua ko ensin joku oli kävelly niinä, kiivenny varmaan ja oli sopivasti kohilla niin kipasi tennarin kuvan pintaan. Toinen oli aamusella ku oli täytyny  kokeilla eikö se oo kuiva.. No ei ollu. Pienellä hionnalla pääsi niistä kuitenk, mutta luuleehan sitä että työ ois ollu ennemmin valmis ilman näitä välikäsiä.
Lakka siis uupuu siitä.
Tämäki on jo maalauksessa, kuivuis ni sais ottaa toiseen kertaan. Ei miehenpuoli tykkää nukkua lattialla ni pitäis saada sänky takasin kamariin.Ehkä huomispäivän aikana jos ei kiireellisempää ilmene.

Tätäki oon väliaikoina jatkanu ku ei mahdu enää piirakka laatikkoon ja meinas just kastua  ku oli  jääny ulos jossaki auringon pilkahdus välissä. Kaikki tilanteet pitää käyttää hyödyksi:)

Nyt oikesti ois tarve käydä varaston kimppuun ja lajitella tavaraa, meille, teille ja muille läjiin. Vai oottaisko seuraavaan torstaihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti