perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ei ole jalanjälkiä tullu tällä viikolla tontille. Ainakaan minun jälkiä. Miesten kyllä on. Huomenna on terassin valu, luulisin. Tai sitten maanantaina.
On semmonen hulabaloo viikko ollu etten oikein oo tämän talon miesväkeä nähny ku tuuri on vaihtunu ristiin aika monesti. 

Vaihteeksi on muutama päivä sairastettu päätä. Tälle ei siis oo päätä eikä häntää näkyvissä.

Joku vihreä villitys on silti minut vallannu, mutta huomasin että sehän varsin hyvin sopii tähän aikaan ku pitäs tuolla luonnossaki kohta vihertää.
  Siinä on siis viimesimmät keskeneräset sukat,(kaikki viimesimmät on vihreitä) kuusi tästä pihalta,(se ihan hehkuu vesisateesta) uusi lompakko,(tilattu ompelutaitoiselta) Leevin kurahanska, Tommin takin huppu ihanalla heijastimella:) ja huipun väristä paperia...
Silmä hakee kokoajan tuota väriä ympäriltä.
 Tämän tosi koskettavan kirjan sain luettua. Herättää kyllä jokaisen lukijan.
Viimeaikaisten kirjojen jälkeen yritin lukea Ellilän Pappia kyydissä, mutta eipä se oikein onnistunu. Kaikkien elämänkertojen ym jälkeen se tuntu niin turhauttavalta hömpältä. Vaikka vois aatella että saa nostaa aivot hyllylle ku semmosta lukee välillä, mutta ei. Teki ison tenän ja piti hakea jotain "parempaa" lukemista.
Ennen olin kyllä kaikki ruokanen kirjojen suhteen, mutta ei juuri nyt. 
Vielä muutama sivu on jäljellä sitten alotettua; Guantanamon päiväkirja, todistajana vankileirillä. Kirjottaja, Mahvish Rukhsana Khan.Hyvin kirjotettu ja koskettavaa tekstiä tämäkin. 


 Tämä on sitä ihanaa lapsuudestakin tuttua kutistemuovia.
Jokunen vuosi sitten sitä sattui vastaan ja ostin tytöille paketit. Nyt sitten taas juolahti mieleen ja Petralla oli tallessa osa levystään. Se tosin oli tällaista valmiiksi painettua, tarvi vaan värittää.
Ylä kuvissa näkyy miten voimakkaasti se kutistui. 


    minusta tämän on aivan ihanaa!!
Nyt pitäis vaan keksiä mitä "järkevää" tästä tekis.
Ja kun jostain löytyis sitä pelkkää yksväristä ilman painettuja kuvioita niin vois ite ideoija jotain...
  Raskas soutusen päivän päätteeksi haluttaa jotain raikasta. Oisko se tätä?
 

2 kommenttia:

  1. pirtsakan väristä vihreetä,sitä ootellessa ;) että nurmikot vihertäis ja lehdet alkais tulla puihin ja...
    herkullisen näköistä marja-mössöä? meijän pakastimesta ei enää löydy marjan marjaa :(

    VastaaPoista
  2. Tiukassa ne oli meijänki pakasteessa mutta syödään nyt jämät pois. Mitä lie pakaste sisälleen kätkee ku ikinä sielläei oo sitä mitä etsii... ja kuitenki on aina täynnä. Vähän liian ankeaa on vielä ulkona, niin harmaata mutta yllätyin ku olin tänään yheksän jälkeen lenkillä ja oli iin valosaa:)

    VastaaPoista