keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

niin se aika juoksee, ettei perässä taho pysyä.

Peten käsi on nyt operoitu ja on paketissa nelisen viikkoa. Kysymysmerkkinä on selviääkö pääsykokeisiin jossa urheilusuorituksilla on oma osuutensa. Voi olla ettei käden kans juosta sillon vielä ja ilman kättä se on vielä vaikeampaa. Onneksi yhteen kouluun pääsy on varmistunu, joten on ainaki joku paikka minne syksyllä mennä. 




 me naiset ja lapset on oltu ahkerasti raksalla:) mutta pelleilyksihän se meillä heti meni.
oltiin piilosta villojen välissä, ei vaiskaan, kyllä nuo kaverit vaan etsii oikeaa sorttia tuolta pressun alta :)



 oli puhe ettei kukaan mene yläkertaan, kun on "vaan" äiti vahtimassa. tässä todistusaineistoa ettei oo toteltu. tee siinä töitä ku pitää vahtia näitä kurittomia "kakaroita"




 ollaan me tehty "oikeita" töitäki! siitäkin on dokumenttia! ihan hampaat irvessä välillä. ensin ei meinattu osata millään ja hermo siinä meinas mennä. sitten ku se alko luistaan ja liika yritys jätettiin jätesäkkiin niin YKS HUONE SAATIIN LEVYTETTYÄ. tämä jääköön historian kirjoihin ylös! jos ei muuta työtä jossain saumassa näy nii voisin lähteä villottajaksi tai levyttäjäksi. työn ostaja ei saa kylläkään olla turhan tarkka jäljestä, mutta eihän me kaikki ollakkaan :)

ja nyt harmittaa yks asia. arvatkaa mikä: se että en oo opiskellu muurausta! ois hyvä sauma tehä se takka nyt mutta en tohi ku sitä en osaa, jostaki täytys ilmaantya hyvä ja halpa muurari. enää en ehi ite kouluttautua siihen hommaan tähän hätään. 

syötyhän me on hyvin, toisinaan. joskus taas ei oo ollu yhtään mitään mitä syyä ja se on pannu hommiin vauhtia että saa lähtä syömään ku tietty juttu on tehty loppuun. 

tänään ei enää tiietty mitä tehä, joten ei menty ollenkaan.
no ei ihan, mentiin me, mutta metsään



 ihailtiin raakoja puolukoita, kypsyyhän neki joskus.
kateltiin missä vattuja kasvaa.
ja poimittiin mustikoita
sitten kotona leivottiin pullaa, mustikkapiirakkaa, tehtiin mansikkapirtelöä ja muuta mukavaa mutusteltavaa

ja-- tämä kämppä on ku pommin jäljiltä, pitäs vielä rueta vähän auraamaan polkuja sinne tänne.
aamulla seittemältä ku ei enää nukuttanu, ens töiksi järkkäsin eteisen kengät, en tiiä miten Jukka on sieltä omansa löytäny lähtiessään. on vähän jäänyt huonolle hoiolle tämä talo, miks lie. 
 

6 kommenttia:

  1. aika aikaa kutaki :)Mahtava nähä ja aistia kuvista,miten koko perhe pienimmästä isoimpaan osallistuu tuohon rakennus-projektiin. huippu homma!
    ja se asumis-koti saaki olla nyt ihan luvan kanssa,pommin jäljiltä ;)
    voimia urakkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähän se on sieltä asti lupailla ku ei tarvi ite jalalla astua moiseen sotkuun ;) mutta Kiitos, kyllä minä tuon luvan taidan tulostaa seinälle niin ei tunnu niin pahalta ku luvan kans... ;)

      Poista
  2. Siis mitä...?? Piti oikeen tarkasti kattoa nuo kuvat ennenko luin tekstiä että onko ne vain tosissaan levytyshommissa, naisväki! Ihan uskomattomia olette! Hyvä hyvä! -s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ei vielä kovin hienoja hommia ookkaan ni täytyy tarttua härkää sarvista. Ei vaan ehi nyt millään virkkaamaan, harmi homma

      Poista
  3. Eiih ei tarvi kaikkia herkkuja luetella ;) mutta hyvä ku aljo kuvia! Mukava katella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulle just tarkotettu kaikki veden kielelle tuovan kertominen;) mitäs lähit sinne kauas. no pianhan se loppuu ja pääset ahertamaan tosissaan kans!!

      Poista