tiistai 3. syyskuuta 2013

Muurari on tehnyt hyvää työtä.
Tuumasin tuossa tytöille että annettasko olla tuommonen ensimmäisen vuoden :) Jukka tykkäis, tytöt ei.
 Illat on vaan jo melko raittiita. Syksy se on, ei sille maha mitään. En oikein tykkää että aamusinki on niin kylmää, että hanskat pitää olla kädessä. 
Mutta pitää kyllä ittiä nyt kehua sen verran että pyöräilty on töihin tosi monesti, ja vielä Leevin kans! Se just sitä haluaa. Tänäänki jäi auto pihaan ja me ahkerasti polettiin... tosin usein ei oo sitä autoa ollu ni ollaan pakon eessä jouduttu polkeen. 
 Tämä on aivan ihmeellistä että minun kukkapenkissä on vielä tämän näkösiä. Ne on laitettu jo toukokuun lopulla ennen lakkiaisia, eikä niille kukaan oo suonu ajatustakaan. Tulee mieleen että oonko hukuttanu aina ennen kukkaset ku ne on kuukahtanu jo aikaa sitte näihin verrattuna. Oli mikä lie niin nyt nautin näistä. 
 Tomaatit on olleet herkullisia ja viimesiä kourallisia nyt on menossa
Ja ajatelkaas, tänäänki yks tytöistä halus puolukkaan!! minähän vein ja hyvin mahtu, toi sieltä nelisen litraa puhtaita pikkusen raakoja osaltaan, mutta niistä keitellään hyytelöä :) 

Kirjastosta hain taas luettavaa, Jodi Picoult, Sisareni puolesta. Ainaki kaks tämän saman kirjottajan kirjaa on ollu huippuluettavaa, siinä että maltta laskea käsistään ku alottaa, elikk täytyy kiirehtiä lukemaan että ehtii nukkuakki. Huomenna ois yleisurheilukisat, toivotaan hyvää keliä, että toimitsija tarkenee :)

 
 

1 kommentti:

  1. ihana takka,joskus siinä sit tulet ja yhessä muisteletta rakennus-aikaa...Oispa meilläki innokkaita puolukkaan lähtijöitä vaan ei :(

    VastaaPoista