maanantai 1. lokakuuta 2012

Perjantaina  luokan kans käytiin retkellä ja  katsomassa tämmöisiä ihania otuksia. Ihan harvinaisia eläimiä näillä leveyksillä.
Alpakoitahan nämä ovat, oikein arvattu.


Syksyn ekat villasukat on tehty! Joka raita piti tehä erikseen, siis katkasta lanka ja jatkaa taas ku välillä oli semmosta jota en halunnu sukkaan.
Tuli pirtsakat sukat, saa nähä kuka ne omii :)

Pullaaki leivoin pitkästä aikaa ite lauantaina. Nyt maanantaina ei kyllä paljoa näy enää olevan. Sais rueta hommaan uudestaan. Kyllä sen pullan menekistä huomaa että koko väki on kotona, jos ei mistään muusta huomaiskaan.


Torstaina kävin Anskulla kun oli Oulussa käyntiä. Kiitos muuten kerrossängystä, siinä on monta yötä jo nukuttu, ei me ite kuitenkaan, kyllä se tyttöjen huoneeseen laitettiin. Mukava ku siellä mahtuu nyt liikkumaanki vähän. Anskulta sain sitte idean tehä tuommosts "tuppuraa". Se oli tosin tehny ihan erilaista mutta vähän samalla tekniikalla. Lähinnä sain kipinän ottaa paperinarut esille ja tehä jotain . Näyttää ihan retkulalta tuo rengas mut jos sais laitettua rautalankakehikon sisään. Siis jos sais, mulla tahtoo kaikki asiat jäähä näin puolitiehen, pientä viilausta vaille ja päätyy sitte kaapin perille ikuisiksi ajoiksi..

No lauantai-illan kruunasi kutsu kylään ja piha saunaan. Saatiin ihailla kaunista uutta kotia ja ottaa opiksi monta asiaa. Kiitos teille Haikaraan. Oli ihana kylä/sauna reissu.
Pieneksi vinkiksi vaan muillekki--- tuo meijän rivari sauna on niiiiiiin pieni, että välillä on mukava saunoa jossain muuallakin...


1 kommentti: