sunnuntai 3. marraskuuta 2013

On vietetty erittäin rauhallista pyhäinpäivä viikonloppua.
Nuoriso on omilla teillään, vain 5 lasta ollu kotona. +ihana Ville tuli täydentämään joukkoamme :)
Perjantaina vietiin kynttilä haudalle. Kotonaki on polteltu kynttilöitä ja kuunneltu levyjä. Eilen meni kyllä ilta muualla, kyläänki vielä ehdittiin iltasella ja myöhään oltiinki. Kiitos, mukava ilta oli!
Tänään sitten käytiin kirkossa äänestämässä. Parin tunnin kuluttua tulos selviää. Onko kirkkoherramme jatkossa herra vai rouva?
 Ollaan maattu sohvalla solmussa koko lauma ja kuka lukenu, kuka ei. Oikein hyviä kirjoja en sattunu tällä erää saamaan. Pitää jo niin summassa kirjat valita ettei ikinä tiedä mitä niistä löytyy. Muutama on pitäny kesken heittää ku olivat niin pössejä. Nyt imaisi mukaan: Kathy Reichsin Luita ja tuhkaa. Nimiki kertoo että tapahtuu...
 Tämä viikonloppu on ollu myös aikaa sulatella työasioita. Puhua niistä ja miettiä mitä työltä haluaa. Onhan mulla sopimusta toukokuun loppuun, mutta kun se ei aina enää tyydytä. Siitä ne takkiin tulemisen puheet edellisessä postauksessa. Huonosti olin sanani valinnut ku luin niitä itekki jälkikäteen, mutten jaksanu muutella. Uutta työtä siinä mietin, huolisko minut joku vielä. Aina on sallittua spekuloida asialla. 
Seitsemän viikkoa joululomaan, sen kyllä jaksaa, viikothan menee siivillä. 
Ja ennenkaikkea illoiksi on mukavaa tekemistä: takan rappaus/maalaus/laatotus. 
Huomenna meen miettiin lattiamattoa uusiksi... ja jospa ainaki yks nuorista palaa tänään kotiin.

 

1 kommentti:

  1. täälläkin jännittellään miten teidän kirkkoherran kanssa käypi :)Tyttären ystävän isä 1 ehdokkaista ;)
    Pyhäinpäivä alkaa olla takana,ihanine hetkineen ja muistoineen <3 Pitkästä aikaa muuallakin kuin kotosalla 2 edellistä pyhäinpäivän viikonloppua mennyt sairaalassa...

    VastaaPoista