keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Niin on taas aika rientänyt.
Mutta samaa on jatkettu päivästä toiseen.
Otetaanpa tilanne katsausta...
 Pesuhuone on saanu vaatteet ylleen. Vesieristettä, laattoja ja sauma-ainetta. Siitähän tuli ihan sen näkönen ko oli tarkotuski. 

 Takka on rapattu kertaalleen. Suunnitellaan laattoja tuohon keulalle, katotaan saadaanko ne passuutettua siihen.

 Maalämpökone on asennettu ja hörskyttää lämmintä betonilattian alle.


Alakerrassa on sisäkaton asennus alkuvaiheessa. Vielä on korkeasti läjässä materiaalia siihen hommaan. 



yks huone on maalattu kokonaan valmiiksi ja sinne se katto on jo tulollaan. Wc on myös maalattu jo moneen kertaan, ei tahtonu millään taidemaalarille kelvata tuo pinta. Eikä taida olla vieläkään työhönsä täysin tyytyväinen. Liikaa ku on tuota taidetta verissä niin ikään ei oo hyvä, mutta ko on luovaa hulluutta vaan olemassa niin lähes kaikki passaa :) Minä oon kehunu jokaisen otoksen jälkeen ja oisin lopettanu jo ajat sitte, mutta eipäs sitä voi taiteilijaa liikaa toppuuttaa...


Kaikki muutki huoneet on nyt pohjamaalattu, tulin juur siitä hommasta. Kittipurkin kannen painoin kiinni muutama päivä taakse päin enkä meinaa ihan heti aukasta. Sitä ku on haistellu ja katellu ja varsinki seiniin leiponu niin alkaa tulla toinen pää vastaan. (Valitettavasti yläkerrassa kohta oottaa sama)


Sitä ku ossais jonku homman kunnolla ni ei tarvis ko kerran tehä. Vaan jos tekee osaamatta niin saa tehä... eikä valmista tuu.

Leevi on joutunu pakosta oleen raksalla niin paljo että se on lelunsa muuttanu jo sinne. Sen on helppo sitte täältä lähtä ku kamat on jo siellä :)
Ja kova ku on puhumaan ja muisti on mitä melkonen, niin sehän tekis jo talon. Tai kertos tekijälle kohta kohalta mitä pitää millonki tehä. Eilen sillä oli tullu pää vastaan siinä hommassa, vaan ku ei saanu isäänsä pois lähtemään ni oli kysyny, että missä sitä vois nukkua. Jukka oli näyttäny finfoami läjää ja meinannu että nuku vaikka tuossa. Ja niin oli poika päiväunetki saanu otettua. Sillä on siiis sänkyki jo siellä.

 Ollaan me silti osattu lomaaki pitää. Asioilla käyessä poikettiin syömään ja Tomppa piti vuoronumeronsa näkyvillä, oli muuten rauhallinen poika sen aikaa.
Mummullaki poikettiin ja Ikeassa kaappeja kollaamassa. Minä jossain sekavuustilassa lupasin lapsille että käyään siellä uimassa ja olihan se lupaus lunastettava. Ikävää hommaa, uimahallisssa käyminen, ei kuulu tapoihini.
Kotimatkalla sitte Zeppeliinin lähes pakollinen kierto. Ei siis pakoileminen vaan ihan sisälle piti mennä ja kiertää lähes jokanen puoti. Kotiin sitte tuotiin rasia rasvasia ;( donitseja. yh. 

Tänään sitten tuli niin takkiin että piti rueta oleskelupaikkaa päiviksi katteleen... Vieläköhän minut joku huolis. (iso huokaus) vaikka kaikkensa tekee ja niin joku kehtaa motkottaa. Täytyneen tästä lähtien selvitä päivät ilman kofeiinia...tai antaa takin kuivua

Elä hättäile, istu mättäälle ja rykäse, kyllä se pipo vielä löytyy.
 

1 kommentti: