perjantai 11. tammikuuta 2013

Niin se on taas arkiviikko menny, nopeaan.
 Keli on ollu mitä parhain. Pikkupakkanen niin ettei ihan märkää. Sopivaa.

Töissä on saanu olla monena. Ihan väsymiseen asti. Yhteenki päivään mahtu viis eri virkaa. Semmosta se on. 

Aamut on tapeltu yhen poijan kans heräämisestä, joka aamu on kuitenki ylös noustu, toistaiseksi. Ja illalla menty nukkumaan, ajoista ei kannata puhua, ne on niin väärät ku vaan olla voi. 
Vaan liian helppoahan tämä ois jos kaik tekis niinku ite haluaa:)

Kerronpa yhen jutun jota ei kannattais kertoa..

  










Ostin itelle joululahjaksi kengät, semmoset oli tarkotus joilla tarkenee vaikka ois 30 pakkasta. No semmoset nämä on, tosi lämpimät. Mutta yks pikku ongelma ilmeni.
Kävelylle ku lähti näillä niin kantapää ei pysyny paikoillaan ja lopen tuli ihan rakko ku niin kanta hankas. Minähän tuskastuin että kalliit ja hyvät kengät luulin saavani, mutta enhän näitä voi pitää ku näin käy. Ostin pohjalliset jotta ne pienenis vähän. Ei tehonnu tarpeeksi. Sitten yks päivä kävelin kenkäkauppaan. Myyjälle sanoin ongelmani että oiskohan ammattilaisella jotain kätevää kikkaa miten saatais pienennettyä.. Olihan sillä.. Sanoi että jos laittasit nuo nauhat kiinni niin ne pienenis huomatttavasti. 
Olihan ne kiinni, tietysti mutta ihan löysällä että saattoi pukea ja riisua niitä avaamatta. 
Että ammatti-ihminen tarvittiin kertoon mullekki miksi kengissä on nauhat. 
On muuten nyt sopivat kengät. Ei hankaa eikä kiristä :)

Sitten näistä kengistä innostuneena tilasin lämmitettävät hanskat.
Päätin että tämä akka ei enää palele! Jospa ne ensviikolla kotiutuis

      Huomenna pitäis käy kurkkaan yks Jukkatalo Ylivieskassa, jos sieltä sai jotain vinkkiä keittiöön vaikka.
Ei nyt mitenkään hurraamalla edisty tämä meiän projekti. Meinaa hermostuttaa, mutta se ei mun yöunia vie, se on joku muu. 

Siihen unettomuuteen tai huono nukkusuuteen  on kyllä tehonnu tuo ulkona liikkuminen. Huomasin nimittäin että minähän voin yhden koiran ulkoilutuksen päivässä kans ottaa niin tulee mentyä edes sen verran lenkille, ku tuo talvikeli ei mitenkään houkuttele pitemmille kävelyille mua.
Siitä on ollu apua. Ja yks ilta Ellu hiero mun pään just ennen ko menin nukkuun niin nukuin ko pieni porsas kuola poskella samassa asennossa aamuun asti. Mistähän sais semmosen hovihierojan joka jokailta pyörittelis tuollai pään sekasin?
 

1 kommentti:

  1. voi hyvät hyssykät siun kanssas nuitten kenkien kans. saipahan naurut näin jälkikätteen! toivottavasti unta ion sulla riittäny.. täällä sitäki vähemmän ku pikku ukolla on lunssa ja hampaita tullu peräti 2kpl taas.-A

    VastaaPoista