keskiviikko 9. lokakuuta 2013

justiin ko eilen illalla oli puhetta näöstä. Ei ulkonäöstä vaan siitä mitä näkee kukin. Niin tänä aamuna ei nyt näkeminen onnistu ku huonosti. Sama onko lasit päässä vai ei. Monesti aamulla oonki hetken aikaa ilman laseja, sisällä näen kyllä. Tänään tuntu siltä että ne pitää laittaa silmille ja ku tulin kuvia laittaan koneelle niin en tienny pitäskö vai oisko ilman parempi. Liekkö tässä koneen näytössä vikaa vai mitä mutta jokainen kirjain jättää hännän ja kaikki on jotnki sameaa.

Eilen nimittäin oltiin serkkuakkojen kans saunomassa tädin luona. Siellä ku kaikenlaista poristiin niin tuli ilmi etttä kolmella oli hankala näkö. Eivät saa koskaan oikein sopivia laseja ja hankala on selvittää miten vika ilmenee. Ei oo löytyny korjauskeinoa eikä varaosia. Toivottavasti mulle ei oo se tulossa ku yks oire oli että aamulla moneen tuntiin ei oo kelvollinen näkö vaan se päivän valjetessa vasta lähtee käyntiin. Hankala. 

Oli siis erittäin nautinnollinen ilta. Saunottiin, juteltiin ja nautittiin pöydän antimista runsain mitoin. On se niin mukava olla koolla!! 
Välillä menee pitkiäki pätkiä ettei niin olla tekemisissä kaikkien kans mutta näitä virkistysiltojaki yritetään pitää ja ku on nuita täti-ihmisiä jotka mielellään luokseen ottavat isonki sakin niin onhan se lystiä. Eilen meitä oli paikalla jos oikein lasken 12 henkiä.


 Tulin eilen töistä kotiin ja ku Leevillä oli vapaapäivä, kaipailin sitä ku ei näkyny missään. Sanoivat että se on pissattamassa koiraa!! Haloo, viis vuotiasko? Niin, laittoivat sille remmin ja antoivat mennä. Oli se mellevän näkönen ku ikkunasta näin, muttta ku menin kuvaan niin koira ois vetäny pienen miehen kumoon jos en ois toppuutellu. Mitenkäs sitte jos se ois minun sijasta nähny kissan tai toisen koiran? Sillon ois oikkumiestä viety hihna suorana.
Mutta kaveri oli ihan mielissään. Listaa varmaan asioita mitä on saanu tehä ja tämä oli taas uusien asioiden joukossa. 

Edellisenä iltanakaan en joutanu raksalle ku oli vanhempainilta. Siellä on kyllä tapahtunu kaikenlaista.


 Eteisen lattiaa... väärässä lattiassa vaan tässä kuvassa. Jukka tasottaa kyseistä lattiaa ja Lasse reippaana lakasee... Ja vielä eteisen seinää.
Kaks värinen harmaa on tämä eteinen. 
Nyt tuo eteinen on jo valmis, matto lattiassa ja maaöämpöpumppu paikoillaan, kohta alkaa lattiassa humista lämpö! 
 

4 kommenttia:

  1. näkö on joskus aika klinkkinen juttu..
    hienosti se vaan talon valmistuminen etenee..

    VastaaPoista
  2. Mun pikku-ukko ollu reippaana ♥ hieno tuo eteinen valmiina, iskä lähetti mulle kuvan siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku siis kodarista lähetti kuvan...

      Poista
  3. no hui tuota näköhommaa. mee ny lääkäriin tarkistuttaan se ettei oo mitään vakavempaa!! Katteeksi kävi tuo sauna -päivitys.. olispa lystiä josku päästä sinne saunomaan! Hieno tulee talosta... mukava nähä miten taas edistyny! pitäs paikanpäällä käyä vaan tahtoo tuo arki olla niin täyttä ettei paljo joua. -A

    VastaaPoista