keskiviikko 4. marraskuuta 2015

 Onhase vastustanu. Autoilla varsinki. Ensin yks jätti kaupan pihalle ku rengas oli tyhjä, yks terve päivä oli välissä. Sitten toinen kosla jätti koulun pihalle, ei pihahtanukkaan, valoja vaan poltteli joka ainuassa paikassa. Sinne jätin valojen kera ja istahin talkkarin kyytiin, joka ystävällisesti toi mut kotiin. Sitte taas yks päivä että kaikki pelitti. Ja vielä kolmas kerta, ajelin vaikka kaikki hälytysvalot väpätti ja pillit ujelsi, tyynen rauhallisesti kotiin kun kerran käynnissä pysyi. 
On siinä  miesväki saanu tehä remonttia. Osia on haalittu Torniosta asti ja vielä on toinen auto liikuntakyvytön. Näyttää ettei haittaa vaikka vielä tilattu osa ei ollu tullukkaan ja saa remontittoman illan. 

 Halloveenia en voi käsittää millään muotoa, mutta siltiki meille eksy tällainen kauhu, päivän se täällä kekkkuloi ja vaikka pestiin hyvin niin illalla vielä näytti niin kalpealta että melkein sai astiaa vierellä kuletella, millon se antaa ylen.

Ja tuo uuni mokoma ei lakkaa lämpiämästä. Sitähän voi säätää vaan 250 asteeseen, mutta kummasti piirakka saa väriä ku lukemat alkaa näyttää tältä. Tuon lukeman näkee kyllä vaan sitten kun katkasee virran, eli aina se on yhtä hämmästyttävää miten se noin tekee. 
Yhtä vahdittava on ko muutki lapset.

 Onhan sitä toki hyvvääki kaiken auto kurjuuen keskellä. Syyslomalaisen leipoma piirakka hyvänä esimerkkinä. Uskallettiin vain ppuolelle piirakalle laittaa pähkinöitä, mutta niin hyvää oli että ens kerralla saa olla jokapaikassa. Pikkujannutki tykkäs.

Tuo sarjis sitten. Ei sollu hääviä tuo jokilaakson murre siihen aikhan ko mieki sielä ashuin. (ei muuten varmana menny oikein tuo oma yritys) Mutta kylläpä huvitti lukea sitä Ankasta. 
Täällä seudulla on pöllöpuumi. Ylivieskassa lähes koko kaupunki on lähtenyt tukemaan syöpäsairaan Reetta tytön hoitoon pääsyä ja kaiken keskellä on pöllöt. Niitä tekee lapset ja vanhemmat ja niitä myydään tämän asian hyväksi. Tuntuu että kerrankin raha menee sinne minne se oikeasti kuuluu. 

verhot ja farkkupeitto on ommeltu, kuvat vaan ihmeellisesti ovat jossain mistä niitä ei löydy.

Työmaalla otetaan kaikki mehut irti, laittovat luistelemaan jo kerran ja lisää on luvissa. Luokkapalaveriin pitäs osata selvittää monenlaista  ylihuomiseksi ja kaikenlaista muuta pyöritystä.  Mutta hyvä on että on paikka minne mennä. 
Iltasin täytys kyllä enempi tehä opiskeluhommia, ne tahtoo jäähä muitten juttujen jalkoihin. Että sais etes ekajakson tehtyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti