sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Se ois melkein someton viikko tulossa. Väen kans sovittiin (siis määräsin) että yks viikko ollaan täysin ilman pelejä ja videoita. Blogi varmaan kuuluu siihen kun ei oo mitenkään pakollinen kurkittava. Ennen sitä pikapäivitys. 


 Melkein pakko kertoa teille, että tämä sohva ajautui nyt omalle paikalleen. Kodarista se sai häädön uuden ikealipaston tieltä, eikä oikein tiietty minne se laitettas. 
Sitten tuli ahaa elämys parhaasta päästä. Se sopii tuohon ruokapöyän viereen just eikä melkeen. Aivan arvoisensa paikka vaikka kovia jo onkin kokenut tuo sohva matkanvarrella. 

Entäs sitten tämä pieni purnukka...  Sain sen matkatuliaisiksi äitiltä. Kiitos! Tämä on sitten huippu tuote. 
Migreeniin kun tuntuu että oon kokeillu aivan kaiken mitä maa päällään kantaa. Tätäpä en ollu.
Kyllä äitit tietää mitä lapset tarvii :) 
Tätä kun sivelee ohimoihin kovankin pääsäryn aikana niin tunne on valtavan ihana. 
Ei voi sanoin selittää miten se vaikuttaa, mutta nyt jo pelkään että tuo joskus loppuu.
Se viilentää, silmät vuotaa ja kamalaki särky väistyy ja voi ihan levähtää! Yksinään tämä ei kipua poista mutta auttaa valtavasti. 
Tämä on tästälähtien yhtä tiiviisti laukussa ku ED-pullo.  Kenenkähän muun käsilaukusta löytyy samoja juttuja ku mulla, ei varmasti kellään, joten yritän muistaa pitää omani mukana. 
Haloo kaikki Turkissa kävijät, tuokaa tuota lisää, kaiken varalta :) :) :)  

Siis kiitos äiti! 

ja pssst. meillä oli tänään ekakertaa kotona pyhäkoulu! kaikki oltiin ihan innoissaan tästä jutusta 

5 kommenttia:

 1. Hyvän paikan löysi! Meki siirrettiin just puusohvaa, lastenhuoneesta yläkerran aulaan. Ootko tehny ite tuon ryijyn? Kiinnostas tietää millä tekniikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ryijyn olen virkannu jämäpätkistä. Reunaan virkkasin yhen laturin johdon, silti liepottaa, se ei jaksa pitää reunaa ryhdikkäänä :(

   Poista
  2. Tosi hyvä tuo on! Jospa itekki innostuisin virkkaamaan olohuoneen seinälle jotain. Pitäis saada kaikua vähentäviä elementtejä lisää kun on niin korkea tila.

   Poista
 2. Ihanasti sohva sopii tuohon:-). Someton viikko - hieno juttu:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Someton oli rankka juttu osalle, siksi jätettiin viiteen päivään tällä kertaa. Mutta hyvästä kokemuksesta innostuneena tehdään toistekin. Nuoret ja lapset eivät osaa esim. istua sohvalla ilman mitään tekemistä, aina kaivetaan vähintään se kännykkä...

   Poista