torstai 12. marraskuuta 2015


                                                            työpöytäkaaos


On tämä kyllä oikiasti mukavaa, siis työ. Oon onnekas että saan tehä justiinsa tätä työtä. Luisteluineeen kaikkineen. Työyhteisöki tulee päivä päivältä tutummaksi, iso koulu kun on niin menee aikaa että "talottuu". Ja ne lapset, on ne ihania, kumpa niitten vanhemmat tietäs miten mukavia pieniä omistavat! Pitääpä laittaa aiheesta ihan wilma-viesti :)

Ja joo, eka jakso opiskelussa ei ole vieläkään valmis, huomisen olin laittanu taka rajaksi. Sehän tietää sitä että yö taas kirjotellaan esseetä. Toivottavasti valmistuu ennen aamua. 

Ihanaa on että vettä sataa! Ei ole tietoakaan joulutunnelmista, vaikka pukki pikasesti kaupassa jo nähtiin. Ei tarvi vielä kuunnella joululauluja eikä muutenkaan miettiä mitään siihen liittyvää, En tykkkää että ne hössötykset alotetaan kauhian aikasin. Ite joulun rauhasta tykkään kyllä, sitten ku on sen aika. 
Vuosi vuodelta haluaisin hellittää lahjasousta, mutta miten sitä taaskaan ku eka pyyntö oli että laskettelulauta tai uusi puhelin, ei mitään pientä. Oiskohan se niin että pieni lahjakortti isommille ja pienille jotain muuta pientä. Yritetään delegoida tämä asia toiselle taholle kun se on niin vaikeaa. Muutamia vuosia ku vielä jaksaa niin kaikki on sen verran isoja että uskaltaa helpottaa. Sitten tiedä juuri miten toimin, sitä aikaa odotellessa luetaan niitä pikkuhiljaa ilmestyviä listoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti