maanantai 29. lokakuuta 2012

Ihan pakko vähän fiilistellä.
Käytiin tonttia tutkailemassa
ja siinä se taitaa olla ;)
  vaikka luulin että tonttikaupat menivät jo kiinni tältä vuodelta.. kun lumen satoi..

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa!!! Onnittelut. Ja kiitokset vielä kaffeista (oon pariki kertaa koittanu kommentoida ja kiittää ku synnärillä tais unohtua, mut kännykällä tää homma aina kaatuu jossain vaiheessa). Mukavia postauksia taas muutkin, piristää!
    -pikkusysteri

    VastaaPoista
  2. Tuntuu kylllä huikealta nyt ku alkaa haaveet toteutua. Miten teillä Sanna selvitään ;) hyvin tietysti, mukava ois tulla pientä hoiteleen kaveriksi.

    VastaaPoista
  3. Hieno juttu! Eipä muista käyä lukeen.... nytki koko kuukauen postaukset samalla :) mutta mukavia elämänmakusia juttuja saat aikaseksi!! Eip ämuuta ko innokasta raksa aikaa, millon on tarkotus alkaa perustukset tekemään? Hyvinki vielä ehtii syssyllä...meki tehtiin marras-joulukuun vaihteessa. oli kyllä märkää aikaa ja kaikenlaista sattu mutta selvittiin ihan hyvin niin kyllä teki ku on ammattilainen omasta takaa ;) -A

    VastaaPoista
  4. Kyllä se meill kevääseen menee ennen ku alotetaan. Tässä nyt taas mietitään ja harkitaan... jos kenen hermot sen sallii...
    mutta tyytyväinen saa olla että ollaan tässä asti!! jospa sitä alkais suunnitteleen pajutöitä ku näytti sitä risukkoa olevan;)

    VastaaPoista