sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kokeilimpa mustaa paperinaurua kranssiin, kun en siitä muutakaan keksiny, ei ollu hyvä idea. En ainakaan omalle seinälle laita. Joku mustasta tykkäävä sais tästä itselleen...

Viime viikko on menny aikalailla valtiolle... tai ainaki jääny mulla elämättä. Niin kovasti ku haluan uskoa siihen uuteen lääkkeeseen niin epätoivo jo valtasi ku aamu aamun jälkeen olo oli yhtä kamala. Yks työkaveri kuitenki jelppas kesken työpäivän ja seki päivä saatiin sitten iltaan kunnialla. 
Mutta kyllä se ottaa hermoon ku haluttas tehä ja on suunnitellu kaikenlaista mutta menee monta päivää ettei kykene muuhun ku hiipimään työmaalle... ku pois ei kehtaa liikaa olla. 
Toivossa on hyvä elää kuitenki, jospa se tästä taas. 

Käytiin eilen illalla luonnon rauhaa kuuntelemassa Jukan kans kahestaa ku oltiin mökillä saunomassa. Oli siellä rtotisesti hiljasta!!
Ja sauna oli mahtava pimeässä illassa, tähän omaan loukkoon verrattuna. 
Olihan eilen ne joulunavajaisetki. Meijän mittapuun mukaan aikalaiset. Joulupolku oli tuossa meijän takapihalla ja lapset sai kiertämisestä suklaakalenterit, ne on nyt siis valmiina. Välillä käytiin tontilta hakeen vähän askarteluvärkkiä jota nyt on sauna täynnä ;) ja illalla sitten oli ilotulitus.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti