maanantai 25. marraskuuta 2013

näihin kauniisiin lakeuden maisemiin palattiin eilen kun aurinko alkoi laskea.
Oltiin luksuslomalla kahestaan. Perjantaina ajeltiin Rautiosaareen, suur kiitos talonväelle mukavasta oleskelusta siellä... :) 
Lauantaina saatiin olla häissä, niin kauniit nekin. Illalla sitten ajeltiin Tornioon mummulle.
Ja pyhä aamuna kotiin.

Mutkan kautta suoraan.. 
Bauhaussissa ostoksilla lähti mukaan laminaattia ja mattoa, jokohan ne on lattiassa, pitäis käydä tarkistaan. 

 pitihän siellä ihastella paljon muitakin juttuja ja ottaa hintoja ylös

Jotenki on semmonen lamaannuttava olotila tuon rakentamisen kanssa, alkaa olla mulle liian vaikeita juttuja seuraavat kun maalaamiset on maalattu ja kittaukset valmiita. Takan vielä maalaan ku saan maalia hankittua ja apumiehenä voin toimia. 

Tänään on ollukki sitten Leevipojalla kova päivä. Syylien poistoa oli ohjelmassa. Kun oli tutkittu ja hutkittu, poika makasi petillä ja sano että äiti sinähän aioit kysyä sitä lääkettä ettei pelota. Lääkäri sitten vakuutteli ettei tässä kannata mitään ottaa, niin nopeasti saadaan ne pois. 
Poistaminen tosiaan oli helppoa, mutta jälkihoito ei. Haavat vuoti ja vuoti, siinä oltiin jo ku sikaa teurastamassa ja silmästä vielä.
Makiat unet Leevi sitten nukkuki sen päälle ja ku heräsi silmä vuoti jälleen. Tai tarkasti ottaen silmäluomi. Kolme poistivat, loput odottavat kohtaloaan. Ilta ollaan nyt niillä töin että seurataan vuototilannetta. Ihmeenki reipas kaveri vaikka silmä lähes muurautuu kiinni kuivuneella verellä ja teipeillä...

1 kommentti:

  1. voi poika-parkaa,miten pahaan paikkaan pääsikin syylät kasvamaan :(

    VastaaPoista