sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Näin se vaan Suomessa aurinko paistaa!
Ihanan keväinen ilma ollut tänään.
Käytiin oikeen sakilla mäenlaskussa





 Leevi laski kieli keskellä suuta :) ja hyvin onnistu.
Minäkin laskin tuolla pienellä lumilaudalla ja taidan Paljakassakin laskea laudalla.
Ei tokkiinsa, eihän siitä mitään tullu, paljon ääntä vaan kun piti kiljua, niin kovaa se lauta lähti. 
Tai tietysti syy oli tuossa pöperömäessä, eihän siinä voinu onnistua...

Arska kyllä paisto mahtavasti, ja makkaratki paistu parahiksi, olihan meillä hovipaistaja mukana. Me naisväki enempi otettiin vaan aurinkoa. ja tehtiin pienen pieni kävelylenkki lähtiessä.

   Tämä mies ei lähtyny mäkeen ollenkaan. Eikä kertonu ees syytä.



 kuluneella viikolla ei oo tullu tehtyä muuta ko laukattua paikasta toiseen. Oli sisariltaa, keittiökatselmusta, lasipiiriä ja parturia, mutta Leevin villapaidan sain viimeisteltyä. 
Se on ihan omasta päästä tehty, mutta poika näyttää tykkäävän, ite se lankakorista otti kaks lankaa ja sano että näistä haluais paian.
Pieniä palasia oon virkannu värikkäistä langoista, katsotaan mitä niistä tulis.. Siitä tuonnempana jos tulee jotain valmista. 

Huomenna mukava alottaa uus viikko ku oma oppilas tulee takaisin kouluun lomaltaan ja toivottavasti saan pysyä omassa luokassa eikä tarvi olla siellä ja täällä ja varsinki tuolla, kuten viime viikolla piti. Siltiki olin aina väärässä paikassa, ainakin muitten mielestä. Ite kyllä luulin olevani aina oikeassa paikassa :)
Joskus se on tuo työ semmosta hulapaloota.
    

2 kommenttia:

  1. Kevätaurinkopäivät on niin parhaita! Mekin makkaranpaistoreissu tehtiin suksilla tässä lähellä. Meettekö pääsiäisen aikaan Paljakkaan?

    Toivottavasti sulle tulee seesteisempi työviikko! Tiiän tuon hulapaloon.. Vielä ankeampi ku tietää olevansa väärässä paikassa. Yks tilanne viimetalvelta; Olin omassa pikkuluokassa päässy kemian tehtävissä alkuun yhen oppilaan kans(muut teki muita aineita) ja sillon tuli teknisen ope hakemaam apua luokkaansa, merkkaamaan uusia työkaluja. Minuthan siitä repastiin vaikka luokassa oli kaks muuta (mies)-avustajaa paikalla, jotka ois mun mielestä ollu joutilaanpia moiseen hommaan. Mietin sitte vaan sitä remelin(?) käyttöä opetellessa siellä teknisissä kemian-opiskelijaraukkaa, joka joutu alkaa hommat taas alusta. Ja tuli muuten harakanvarpaita!

    VastaaPoista
  2. siinei paljo varmaan auta alkaa sanomaan etten tuu ko joka hommaan vaan haetaan kaveriks....avustajan homma onki siksi varmaan hankala. tsemppiä työviikkoon... mieki yhen keikkapäivän tein ja kylläpä mukavasti virkisti...kotihommat sujuu nyt paremmin ku käy vähä muuallaki.t: A

    VastaaPoista