tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pää haluais paljon enemmän ku käet ehtii tehä. Ideoita pukkaa, mutta se on aikas rajallista mitä ehtii. 
 Tilkku läjästä on kasaantumassa tällainen, vieläkään en oikein tiiä mikä on lopputulos mutta ootellaan nyt vielä vähän. Jospa se kohta ois jo valmis ;)

 Lasimestari on kynnet verillä laittanu tinanauhoja lasin palasiin. Oli jotain nelisenkymmentä palaa, jotka piti ensin pestä ja sitten laittaa tuo nauha paikalleen. Sekään ei mene itestään ku pitäs saaha asettuun niin että molemmilla puolilla ois samanverran nauhaa..
Huh mikä urakka. 
Pienet taiteilijat siinä sivussa kasasi paloista uusia muotoja. Aika taiteeellista vai. Kun nuo kaik palat kuuluu peuraan, silti niistä voi saaha paljon muutaki ku vaan mielikuvitus pelaa. 





   Ylivieskassa oon kulkenu tie kuralla, harva se päivä. Aina uuteen firmaan kyselemään keittiötarjouksia. Nyt taitaa olla aika ootella että kertovat hinnat ja näyttävät miltä heidän suunnittelema keittiö näyttää.
On siinä miettimistä kun nuita kirjoja selaa, että haluaisinko tuommosta vai tuommosta. 
Aika yhteneväinen on ollu tämän talonväen mieli keittiön suhteen. Siinä sivussa sitten kodari ja wc kans. 
Enää 7 viikkoa niin ulkoseinät jytkähtää paikoilleen.
En kyl tiiä onko kaivinkonettakaan vielä kutsuttu paikalle, toivottavasti se kuitenki tulee kohtapuolin. 

Töissä on ollu vähän seesteisempää nyt. Tosin viimeviikolla oli laatupalaute iltapäivä jossa annoin tosissaan palautetta. Lisää avustajia tai oikeastaan ohjaajia. Vähän vanhanaikanen tuo avustaja nimitys. Katsotaan onko mullakaan ens syksynä töitä ku niin annatin, mutta asiasta kylläkin. 

Akkalenkkejä ollaan yritetty herätellä henkiin pienen tai oikeastaan aika pitkänki tauon jälkeen. Ei vaan illasta enää aurinko paista ku oltas valmiita.
Minä sain jo palautetta kotoa että käyn enää vaan kääntymässä täällä, mutta sehän ei haittaa ku homma toimii ilman muaki. Vai.
Ei tosissaan, mutta on vaan sattunu tuota menoa uhkaavan paljon ja kun se ei koti elämää heikommaksi tee niin eikö se sillon oo vahvistukseksi?
Täällä on jo niin paljo aikuisia että kaikki toimis ihan ilman minuaki. Onneksi ne kuitenki kaipailee ku muistuttavat liioista menoista. Silti pitäs kyllä huomenna käy siellä....
Liian vähän tunteja vuorokaudessa kun ne loppuu kesken. 
Ja oonhan minä täälläki ihan haitaksi asti, luulen niin.          

2 kommenttia:

  1. Löysin jostain tänne. Lueskelin pitkään...
    Löysin paljon tuttua, samat harrastukset.
    Autonratissa tämä mummo ei neulo. ;)

    Kouluilla kyllä koulunkäynnin ohjaajia tarvitaan, jos oppilaan näkökulmasta katotaan asiaa. Hoksais vaan päättäjät sen ja olis palkan maksajia. Tämä mummo opiskelee Koulunkäynnin ja aamu ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi. Valmistun tän kuun lopussa. Rkropistolla käyn teoriat ja Raahen kouluilla oon ollut harjoittelut. Nyt menossa erityistä tukea tarvitsevan ohjaaminen ja teen sen Karentiassa. On kehitysvammaisten asumisyksikkö Siikajoella.

    VastaaPoista
  2. kiitos kommentista! ja mukava kuulla muitaki avustajia/tulevia avustajia.
    Se on toisaalta niin mieluisa työ mutta onhan siinäki ne varjo puolensa.. Minä en oo tähän ammattiin opiskellu (Rkopisto tuttu nuoruuden vuodesta) vaan ikään ku ajautunu, lasten ja nuorten erityisohjaajana. Jos vaan töitä riittää minulle asti niin eiköhän siellä jokunen vuosi vielä jakseta:)

    VastaaPoista