torstai 9. toukokuuta 2013


Sateinen päivä on ollut.
Mieliala on kuitenki aamusta ollut nousujohteinen:)
Ihanat ystävät rientävät apuun. Serkkupoika, joka ei poika oo enää ollenkaan, tulee kaivamaan kentät uudestaan. Näin se siunaus näkyy! Ei pidä turhaan huolehtia, on menetetty vaan muutama päivä ja paljon euroja. Pahemminkin olis voinu käyä. 

Ja nyt valmistaudutaan huomiseen Kuopiopäivään. Akkaporukalla päästään liikkeelle vapaapäivän viettoon! Ikea ainakin on listalla vaikka Haaparannalla sama pulju kierrettiin lasten ja miehen kans viime lauantaina:) En ostanu kyllä yhtään mitään, keittiöitä oltas kateltu, mutta ne oli justa muuton alla, eikä siten nähtykään niitä. Onneks ei oo kiire sillä asialla. 

Reilu kolme viikkoa töitä! Mahtavaa päästä pakkolomalle:) kun työsopimus loppuu, mutta jospa se taas syksyllä jatkuis, toivossa on hyvä elää.
   

1 kommentti:

  1. näinhän se menee,älä turhaan murehdi huomis-päivästä,kaikki järjestyy kun sen aika on.kantapään kautta on vaan monesti opittava uudestaan ja uudestaan se,että eletään tätä päivää,tässä ja nyt.
    Teillä on mahtava päivä edessä,ajelette meijän mökin ohitte(2km.n päästä).mukavaa vapaapäivää,meillä on lapsilla koulupäivä!ja äiteellä siivouspäivä ;)

    VastaaPoista