keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tontilla ei oo paljon näkyvää tapahtunu. Kaivuri siellä on ollu ja Pete on rehkiny maan alle kaikenlaista. 
Meinaa harmittaa...   kaivurikuski oli kaivanu ökkendaalikaivon ja putket keskelle etupihaa... ei ymmärrä. Siitähän jää monta härpäkettä maanpinnan yläpuolelle. Siitäkö niitä keittiön ikkunasta loppuikä katellaan?? 
Jukka tuumas etttä kokoajan pitäs olla ite paikalla ja olihan se harmaana kans. Jospa siihen tasaantuu mieli ja toivottavasti ei enää edes huomaa(jos vaan se toimii) 


   Pitää nyt pysäyttää mielensä ja aatella mitä hyvää siellä on tulossa, väliäkö yhellä kaivolla on.
Ottaa mallia tästä Leevin naurunaamasta. 

Täällä ootellaan yo-tuloksia, välillä jopa hermona. Kaikesta epävarmuudesta huolimatta neulon boleroa tälle tuloksia odotavalle. Ja sekös on hankala malli, koko ajan pitää laskea silmukoita ja kierroksia. Illalla sain takakpl valmiiksi niin jospa se ehtii aikanaan. Kappaleiden kiinnitys vaan on niin tosi tympiää, vaarana on etttä jää kappaleiksi :)  Mekkoki on lyhennettävä ja on vielä arvotus mikä siitä sitten tulee ja miltä näyttää. Paljon on siis vielä näitä arvoituksia. 
Millä aamu alkaa ja ilta päättyy?? siinä teillekin yksi.
tai miksi kutsutaan henkilöä joka varastaa rekisterikilpiä??
   

6 kommenttia:

  1. harmituksen aiheita voi tosiaan rakennus-hommissa kuin muussaki elämässä tulla,mutta....monesti auttaa ajatella "pahemmastaki on selvitty"...jaksuja sinne,tuo urakka on suuri(ja mulle täysin kokematon/vieras)
    lapset opettavat tyytyväisyyttä tähän arkeen,vaikkapa hymynaamalla hietikon pinnassa <3

    VastaaPoista
  2. Teillä on iso projekti edessä, vaikkakin mielenkiintoinen. Kokemusta on :). Tsemppiä jokaiseen päivään! Kiitos kun kävit kommentoimassa sivuillani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi:) kyllähän se väliin mietityttää mihin on ruvennu, mutta mieluinen projekti kuitenki on

      Poista
  3. Varmaan se on kilpikonna, joka rekisterikilpiä varastelee. ;)

    VastaaPoista