tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tämän päivän kaikki urheilut vesitty jo aamutuimaan. Päätautihan se iski pitkästä aikaa. Se on antanu olla melko rauhassa viimeajat, mutta pitäähän se muistuttaa olemassaolostaan ettei aivan unohu mikä on totuus.
 tällä miehenalulla oli 5-vuotis neuvola aamupäivällä, sinne kuitenki selvittiin.
tuomio vaan oli mielestäni kova. Leevillä kasvaa tuossa luomien päällä sellaisia luomia, joita on nyt ite vaan seurailtu. Mihinpä ne siitä seurailusta ois muuttunu, lisääntyneet vaan on. Neuvolatäti oli sitä mieltä että ne kaikki pitää poistaa. 
Yks semmonen kasvo siinä alunperin, tuossa kohtaa missä näkyy tuo suurin, se häiritsi jo näkökenttää ja se sillon vuosi sitte poistettiin. Ei ollu mikään helppo juttu, mielestäni, ja vuosikin illan melkolailla. Ja ku vuosi niin meni verta silmään, auts.
Nyt tuo operaati pitäs ottaa uusiksi ja poistaa kaikki kerralla. Mitähän siitä tulee. Jos huokailis nyt ensin ja kyselis sitte lääkäriaikaa.




 Kun ei suurempiin hommiin selvinny tänään, niin käytin iltani näin.
Hain varastosta keväällä saamani kudesäkin ja leväytin lattialle. Aattelin että se ois jotenkikaan ollu vyyhdellä, mutta ei. Aivan kaaosmainen sotku, reilu 5kg kudetta eikä päätä, häntää.
En tiiä mitä viisas ois tehny mutta minä urheasti leikkasin yhen pään josta pääsin keriin. 
Ja kerinki sitte koko illan, pääsäryn tahtiin, en siiis kovin kiivaasti vaan lupposesti vaan.
 Kun kerta keli meni niin kylmäksi niin jalassa oli tietysti villasukat, mukavasti ne lämmittiki. 


 Toinen juttu sitte millä piti leikkiä lasten kans ennenko ne meni nukkuun! 
Eilen pongasin kirppiksellä muutaman pienen virkatun liinan. Illalla sitte kävin ostaan spraymaalia...
Ja eteisessä näytti nakottavan kasapäin satikoita... Eikun kimppuun, ei oo mun idea, vaan jostain silmään sattunu.
Jokainen sai suihkia maalia tähän harjotus kappaleeseen. Ihan käyttökelponen tuli, mitä nyt pientä valumaa näkyy toisessa reunassa mutta valuuhan se sadevesiki, jospa se osais samalta reunalta valuskella nyt. 
Tätä hommaa jatketaan vielä, tarvitaan lisää harjotusta. 

6 kommenttia:

  1. kurjia nuo vaivat silmä-kulmassa :(
    sadekelit vetää matalaks jokkaisen,ee oo puhtia oikeen mihinkään...maton-kutteiden selvittely on aikamoesta puuhaa...hianon näkösiä satkoita :) meillä ne ei vaan säily ehjänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi, ei meilläkään säily ehjinä satikat, siksipä niitä uskaltaaki sotkea:) eipä jää kauaksi aikaa riesaksi ku tulee niin rumia :)

      Poista
  2. Tais olla melko sotku jos ei päätä häntää näkyny. Täälä olis ne muut kaks väriä nätisti rullissa, niistä olis helppoa alkaa virkkaamaan ;)
    Miten ne viimes posti sen näpyn.... eiköhän piä jo nukuttaa jos monta tehhään, melkonen operaatio tuon ikäselle. Tsemmpiä sen pään kans, useasti mielessä ollu miten jaksat raksallaki puurtaa tuon tauin kans. Mie sain just antibiootin,huuhhhuh onneksi! Onki ollu taas niin kipeä kurkku ja joka paikka kipeänä. Mut jospa tästä selviäis, ompeluhommat kiinnostais ku ulkonaki niin kylmä! ps. hienoja nuo satikat!!! taijetaan matkia!-A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku, kaikin mokomin matkikaa vaan. Jos onnistuu niin nehän vois olla vaikka pikku tuliaisia joskus...

      Poista
  3. Hei.
    Voitit blogissani Furbyn, ilmoitatko minulle osoitteesi?Blogistani löytyy s.postiosoitteeni.Onnea! :)

    VastaaPoista