maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tuokioita viikonlopulta

Reisjärveltä

Arkinen aherrus jatkuu, nyt koulataan pienimmätki hommiin
 Tommille sattu levytysurakan vaikein kohta, kaikenmaailman vesiputkia oli tiellä, hyvin silti sai ruuvit kiinni
 Leeviä näyttäs vähän hirvittävän, mutta seki vaan oppi homman ku sai niin hyvää opastusta.
 Petralla oli tänään jääkaapin pesupäivä ;) 




 työnteon jälkeen sai sitten luvalla askarrella niistä mitä sattu löytämään, ja nehän löysi vaikka mitä, tässä osa hienoista teoksista! 

Me Saijan kans käytiin vielä illalla tekeen yläkerran lattiaa. Piti olla ihan iisi homma sirkkelöijä ja latoa lautoja niskojen päälle. 
Ei se ihan niin menny, paikalle oli ilmaantunu kaikenlaisia johtoja ja viemäreitä, lattiakaivosta puhumattakaan. Siinä sitte lyötiin päitä yhteen, ja tulihan sitä valmistaki. Tosin mutkien kautta, naulattiin vääristä paikoista, laudat lohkeili, tuli väärän mittasia jne. Ne ei meitä lannistanu vaan urhollisesti tehtiin viimeiseen lautaan asti ( kolmisen metriä lattiaa, heh) 
Mitähän sitä huomenna keksitään.

2 kommenttia:

  1. mahtava porukalla tekemisen meininki teijän rakennuksella,ihania,loistavia kuvia!
    Eka kerran meillä jäi avioliiton(16v) aikana Reisjärvi väliin,su-aamuna kattelin vedet silmistä valuen kuvia sieltä.Rippi-juhlia juhlittiin silti,taustalla kuului Reisjärveltä radio-ohjelma :D
    Ensi vuonna sitten,vastuun kanssa mennää,olihan se isännys purkamassa eilen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on että isossa sakissa on monenlaista ja teillä oli juhlan aika nyt. Ja joskus on mukavaki radio-ohjelmia seurata, tulee kuunneltua monia toimitettuja ohjelmia ihan kotihommien lomassa ;)

      Poista